We zijn vertrokken !!
05 mei 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
En hoe, we werden door 17 man uitgezwaaid op Schiphol. Een hele verassing was het dat Eric ,Bianca Jim & Tea er ook waren. De vlucht ging voorspoedig en wegingen zonder problemen door de douane en beveiliging. Ted kwam ons ophalen en deze heeft ons naar de loods gebracht waar de motoren stonden.We hebben deze uitgepakt en kregen hulp van Ted en 2 collega's Eenmaal gereed zijn Gerard en ik achter Ted aangereden naar zijn huis. Na het eten heeft Ted ons met de auto naar ons hotel gebracht waar we na een douche lekker zijn gaan slapen. Omgerekend naar nederladse tijd gingen we om 5 uur naar bed. Vandaag zijn we weer door Ted opgehaald en hebben we de bagage op de motoren geladen. Als afsluiting heeft Ted een BBQ gegeven. Erg gezellig daar er ook familie van Ted uit Holland over was. We zijn op onze motoren naar het hotel gereden zodat we morgen vanuit het hotel vertrekken
05 mei 2012, 20:40
Hoi Bernard. Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad en de motoren veilig zijn aangekomen. Heel veel reisplezier . ik ben benieuwd naar de volgende mail en foto's. groeten van Ineke
05 mei 2012, 22:54
Hai Kerels gaat goed daar . Ga lekker door zo , volg de verhalen op de voet . gr Jim & Thea
06 mei 2012, 15:37
Hans vroeg het toevallig gisteren, maar nu lees ik het, je bent vertrokken. Onwijs veel plezier, geniet ervan met volle teugen. Ik hou je blog in de gaten.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}