bernard.reismee.nl

De Steenbok

Zaterdag 12 mei wilde we 'smorgens naar de paardenhandel in Cody gaan. Het idee kwam van 2 jonge mannen uit Overijssel. Deze waren afgestudeerd en zijn ook voor 3 maanden in de USA. De hebben we ontmoet in Sheridan. Met z'n vieren naar de paardenhandel in de auto van de jonge mannen. Daar aangekomen bleek het pas te beginnen om 12 uur. Voor ons te laat, dus terug naar de camping en daar onze motoren gepakt. Op naar het Yellowstone park. Onvergetelijk. Bleek de ingang niet bezet zodat we bij de uitgang moeten betalen. Een deel van het park hebben we gezien en zo 360 km gereden. Buiten het park richting Cody. We reden achter elkaar, Gerard voorop. Komen 2 Harly's voorbij en wij besluiten hun tempo over te nemen, dat was ongeveer 60 mijl per uur. Dat is 96 km/h . Een van de motor rijders steek zijn hand op om te waarschuwen, maar het bleek te laat. Voor dat Gerard door had waarvoor er gewaarschuwd werd ( ik had het ook niet gezien ) Had Gerard een steenbok tegen z'n voorwiel ven onder z'n motor blok. Daardoor verloor Gerard de controle over zijn motor en kwam ten val. Een lang verhaal kort te maken. Gerard Heeft van zijn rechterhand een middenhandsbeentje gebroken en zijn linker knie zijn de kruisbanden waarschijnlijk beschadigd. Hij loopt op krukken, want hij kan het been niet belasten. De motor van Gerard is defect, maar die moet van de USA weer terug naar Nederland. We zijn nu druk bezig om terug te komen naar Nederland met de motoren. Wordt vervolgd

adriaan griekspoor

bernard wat vervelend ik hoop dat de reis nog kan voort zetten groeten

Betty en Peter

Wat vreselijk sneu voor jullie...echt balen....we leven met jullie mee

Wat ontzettend sneu voor jullie dat de reis op deze wijze moet worden afgebroken. Heel veel sterkte voor Gerard, hopelijk heeft hij niet al te veel pijn en kan hij de reis naar Nederland goed aan. In ieder geval een goede terugreis gewenst.

said

wens jullie veel succes samen en weer veilig thuis groetjes said

said

gerard wens ik beterschap en goede reis terug.

Eric van der Veen

Gerard en Bernard,

Jeetje man wat erg, dit is indd. geen goed nieuws en spijtig te horen dat jullie reis voortijdig beeindigd wordt.

Ben blij dat je er in ieder geval relatief goed bent afgekomen.

Heel veel succes aankomende dagen met het regelen van allerlei shit om weer naar huis te kunnen komen.

We zien jullie gauw weer thuis.

Groet

Bianca en Eric

Peter en Jolanda

Dat is balen, gelukkig kunnen jullie het nog na vertellen, het had ook heel anders kunnen aflopen. veel succes met het regelen van de terug reis de komende dagen. Gerard beterschap toegewenst

Henk Vonk

Tjonge wat een bizar einde van wat een prachtige trip had moeten zijn. Gelukkig zijn de verwondingen niet al te ernstig maar het blijft.......
Succes met regelen van de thuisreis en we spreken elkaar dan weer

Groetjes Henk

anie van roon

Hoi Mannen Aan het avonduur is snel 'n einde gekomen. het is (redelijk goed afgelopen)ik ben wel geschrokken toen ik het hoorde van Coby. ik ben blij je in levende lijf te ontmoeten met de Honden!!!!groetjes en een goede terugreis en........welkom thuis
annie van Roon

anie van roon

Hoi Bernard Wel geschrokken maar blij dat het toch( redelijkgoed is afgelopen) ik wens jullie 'n goed reis naar huis enhet allerbeste gewenst Groetjes van Annie van Roon

stefano

lieve opa, ik vind het hardstikke jammer dat die botsing gebeurd is. ik wou dat jullie verder konden rijden.

federico

lieve opa, ik vind het leuk dat je nu toch op mijn verjaardag komt. ik vind het leuk dat je weer terug komt. jammer dat die geit op gerard af kwam en ging botsen. en heel zielig voor gerard dat die pijn heeft